Λυκουρέντζος: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δραπευτέσει από τις ευθύνες του - iefimerida.gr

Λυκουρέντζος: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δραπευτέσει από τις ευθύνες του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση στην Αξιωματική Αντιπολίτευση και τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο οποίος μίλησε εκ μέρους της κυβέρνησης και απάντησε για τους υπαινιγμούς που έγιναν για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Λυκουρέντζος τόνισε πως πρέπει να προστατεύσουμε το κύρος των θεσμών και έκανε έκκληση για αυτοσυγκράτηση χαρακτηρισμών και για ύβρεις, που όπως είπε ακούστηκαν κατεξοχήν από την αντιπολίτευση.υπ

«Ο κ. Τσίπρας δεν πέτυχε να υποστηρίξει την πρόταση του, άφησε τα επιχειρήματα αστήρικτα, η πρόταση δεν θεμελιώθηκε», είπε ο κ. Λυκουρέντζος αναφερόμενος στη διαδικασία και στα όσα ακούστηκαν από την πλευρά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο και για τα δύο «δώρα», όπως τα χαρακτήρισε, που έκανε η Αξιωματική Αντιπολίτευση κατά τη διάρκεια της συζήτησης. Οπως είπε, παραδέχθηκαν ότι η κυβέρνηση είναι ισχυρή, ενώ συνέχισε λέγοντας πως «η αντιπολίτευση δραπετεύει από τις ευθύνες της».

«Είχαμε και την πρόσκληση περί άμεσης προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία. Κανείς από τους βουλευτές σας δεν σας χειροκρότησε, δεν σας έδωσαν σημασία», πρόσθεσε ο κ. Λυκουρέντζος.

«Προσπαθήσατε να δημιουργήσατε εντυπώσεις με ανακριβή στοιχεία» συνέχισε ο υπουργός Υγείας. «Είπατε για τον πρέσβη τον κ. Κλης. Οπως έχει πει ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος ουδεμία σχέση έχει ο κ. Κλης με το γεγονός αυτό. Εχει να πάει στο Παρίσι από το 2004 και το έχει πει και στην εφημερίδα του κόμματός σας, την Αυγή».

Οσον αφορά τους υπαινιγμούς που ακούστηκαν για τον πρωθυπουργό, ο υπουργός Υγείας διερωτήθηκε από του «που εκ πηγάζουν οι υπαινιγμοί, από το γεγονός ότι ο Τσίπρας αντιλαμβάνεται το ρόλο του πρωθυπουργού ως του ανθρώπου που εμπλέκεται και επηρεάζει την άποψή του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ