Από 70 έως 500 δολάρια το εισιτήριο για την ομιλία Παπανδρέου στο Ορεγκον - iefimerida.gr

Από 70 έως 500 δολάρια το εισιτήριο για την ομιλία Παπανδρέου στο Ορεγκον

Από 70 έως 500 δολάρια το εισιτήριο για την ομιλία Παπανδρέου στο Ορεγκον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από 70 έως 500 δολάρια θα χρειαστεί να καταβάλουν όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τον κύκλο ομιλιών στο Ορεγκον που διοργανώνει το World Affairs Council και στον οποίο μεταξύ άλλων θα δώσει διάλεξη και ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει στη σελίδα του το World Affairs Council το αντίτιμο για τον κύκλο ομιλιών «Introducing the World Affairs Council of Oregon's 2013 International Speaker Series: The World in the Balance» κυμαίνεται από τα 70 έως τα 500 δολάρια ανάλογα με το αν κάποιος είναι μέλος του συμβουλίου και τη θέση που θα έχει στην αίθουσα που θα διεξαχθούν οι ομιλίες.

Το φθηνότερο εισιτήριο των 70 δολαρίων μπορούν να το αποκτήσουν μόνο όσοι έχουν τη φοιτητική ιδιότητα, ενώ το υψηλότερο, αυτό των 500 δολαρίων, μόνο όσοι είναι μέλη του «World Affairs Council».

Οποιος αγοράσει κάποιο από τα... μαγικά χαρτάκια που εξασφαλίζουν την είσοδο στη διοργάνωση, δεν θα έχει απλά τη δυνατότητα να ακούσει τη διάλεξη του έλληνα πρώην πρωθυπουργού, αλλά και των υπολοίπων που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Ποιοι είναι αυτοί; Η Μόνα Ελταχαγουάι, Αρθογράφος- Ακτιβίστρια, ο Ρίτσαρντ Λίκι, Παλαιοντολόγος-Περιβαλλοντολόγος και ο Δαλάι Λάμα.

Τον κύκλο ομιλιών θα ανοίξει ο κ. Παπανδρέου στις 26 Φεβρουαρίου και θα κλείσει ο Δαλάι Λάμα στις 11 Μαΐου.

Οπως αναφέρεται στη σελίδα του World Affairs Council ο πρώην έλληνας πρωθυπουργός θα μιλήσει για την «Οικονομική κρίση και τη μοίρα της Ευρώπης».

«Ενας από τους 100 μεγαλύτερους στοχαστές παγκοσμίως σύμφωνα με το περιοδικό Foreign Policy, ο Γιώργος Παπανδρέου, θα μιλήσει για την κατάσταση της Ευρωζώνης σήμερα αλλά και για το μέλλον της», αναφέρει το World Affairs Council.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ