Ακινητοποιημένο και αύριο το μετρό - Νέα 24ωρη απεργία των εργαζομένων - iefimerida.gr

Ακινητοποιημένο και αύριο το μετρό - Νέα 24ωρη απεργία των εργαζομένων

Ακινητοποιημένο και αύριο το μετρό - Νέα 24ωρη απεργία των εργαζομένων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χειρόφρενο τραβάει και αύριο, Παρασκευή, το μετρό, αφού οι εργαζόμενοι του προχωρούν σε νέα 24ωρη απεργία διαμαρτυρόμενοι για την ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρξουν και νέες 24ωρες κινητοποιήσεις.

Οι εργαζόμενοι του μετρό υποστηρίζουν ότι η ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο καταργεί αυτομάτως τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (Σ.Σ.Ε.) και με σημερινή ανακοίνωσή του, το Σωματείο των εργαζομένων (Σ.Ε.Λ.Μ.Α), ζητάει την κατανόηση του επιβατικού κοινού και κάνει λόγο γα προσχηματικό διάλογο.

«Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο διαλόγου, όπου αποδείχτηκε προσχηματικός. Ζητάμε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών, έστω και την ύστατη στιγμή να κατανοήσει τις ιδιαιτερότητες του εργασιακού καθεστώτος» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ