Πρεμιέρα για τα Κόκκινα Φανάρια στο Θέατρο Rex - iefimerida.gr

Πρεμιέρα για τα Κόκκινα Φανάρια στο Θέατρο Rex

Πρεμιέρα για τα Κόκκινα Φανάρια στο Θέατρο Rex
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γνωστή δραματική ταινία του Αλέκου Γαλανού παίρνει σάρκα και οστά και ανεβαίνει στο σανίδι του θεάτρου Rex στη σύγχρονη εκδοχή της, σε μία αποκαλυπτική παράσταση ακατάλληλη για ανηλίκους.

Στα δωμάτια του οίκου ανοχής της Μαντάμ Παρή, ζουν πέντε γυναίκες, και η καθεμιά βιώνει τη δική της προσωπική ιστορία. Αδιέξοδοι έρωτες, μυστικά και πάθη ξεσκεπάζονται οριστικά όταν ο νόμος θα κλείσει τα «σπίτια» και θα αδειάσει τον περιβόητο δρόμο της Τρούμπας.

Η διασκευή του έργου για την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου έχει στηριχτεί τόσο στο θεατρικό έργο, στην κινηματογραφική ταινία και στο μιούζικαλ αλλά και σε άλλες πηγές σχετικά με την ιστορία της Τρούμπας και τη ζωή στους οίκους ανοχής, καθώς και σε μαρτυρίες των ίδιων των ιερόδουλων που έζησαν εκεί.

Πρωταγωνιστούν: Παναγιώτης Μπουγιούρης, Θεοδώρα Τζήμου, Νίκος Ψαρράς, Νίκος Αλεξίου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Ευγενία Δημητροπούλου.

Εθνικό Θέατρο Rex - Σκηνή Κοτοπούλη (Πανεπιστημίου 48, Κέντρο). Τηλ.: 2103301881
Ημέρες και ώρες :20 και 27 Ιανουαρίου και 2 και 9 Φεβρουαρίου στις 17:00,
19, 23, 26 και 30 Ιανουαρίου και 1, 3, 6 και 10 Φεβρουαρίου στις 20:30
Εισιτήριο: Euro 21, 15, φοιτ
φοιτητικό.: Euro 12
Κάθε Πέμπτη Euro 13.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ