Μαθήματα πολιτισμού–Η Ντόρτμουντ συγχαίρει τη Μπάγερν για τον Γκουαρδιόλα - iefimerida.gr

Μαθήματα πολιτισμού–Η Ντόρτμουντ συγχαίρει τη Μπάγερν για τον Γκουαρδιόλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αστέρι του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει ήδη αρχίσει να λάμπει πάνω από τον ουρανό της Μπουντεσλίγκα με τους Γερμανούς να μας διδάσκουν για ακόμη μια φορά τι σημαίνει ποδοσφαιρικός πολιτισμός.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπορούσια Ντόρτμουντ, μέσω του γενικού διευθυντή της, Χανς Γιοακίμ Βάτσκε, συνεχάρη την «μισητή αντίπαλο» Μπάγερν Μονάχου για την πρόσληψη του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα.

«Πολλά συγχαρητήρια στη Μπάγερν. Δεν μπορείς να τους ζηλεύεις. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να είσαι υπερήφανος για το πρωτάθλημα γιατί έρχονται τόσο μεγάλοι προπονητές. Και το σίγουρο είναι ότι η Μπάγερν συνεχίζει τις προσπάθειες να επανέλθει στην κορυφή», ήταν τα λόγια του Χανς-Χόακιμ Βάτσκε.

Και στην Ελλάδα κάθε φορά που κάποιος αιώνιος κάνει μεταγραφή ή παίρνει προπονητή κάνουμε λόγο για «προβληματικούς», «αποτυχημένους», «κουτσάλογα» και άλλα τέτοια συναφή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ