Βρέθηκε χειροβομβίδα στην οδό Πειραιώς - iefimerida.gr

Βρέθηκε χειροβομβίδα στην οδό Πειραιώς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ελεγχόμενη έκρηξη εξουδετερώθηκε η χειροβομβίδα που βρέθηκε έξω από κέντρο διασκέδασης στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Περσεφόνης στο Γκάζι και έγινε αιτία να διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην οδό Πειραιώς για πέντε ώρες.

Τη χειροβομβίδα εξουδετέρωσε συνεργείο πυροτεχνουργών του στρατού και τα υπολείμματα παρελήφθησαν για εργαστηριακή εξέταση, ενώ για το συμβάν διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Η χειροβομβίδα, η οποία ήταν αμυντικού τύπου ανατολικής προέλευσης, βρέθηκε στις 15:15 το μεσημέρι, κάτω από το υπόστεγο της εισόδου του κέντρου, δίπλα σε μια κολώνα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι άγνωστοι δράστες την πέταξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά δεν εξερράγη πιθανόν από κάποιο πρόβλημα στο μηχανισμό πυροδότησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ