Δεν αρέσει στον πρίγκηπα Αλβέρτο του Μονακό η Νικόλ Κίντμαν στο ρόλο της μητέρας του [φωτό] - iefimerida.gr

Δεν αρέσει στον πρίγκηπα Αλβέρτο του Μονακό η Νικόλ Κίντμαν στο ρόλο της μητέρας του [φωτό]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πριγκηπική οικογένεια του Μονακό δεν συμφωνεί με το σενάριο της ταινίας «Γκρέις του Μονακό» που παίζει η Νικόλ Κίντμαν. Θεωρεί ότι πρόκειται για μια δήθεν γκλάμουρ επανεγγραφή της ζωής της χαμένης πριγκίπισας και ζητάει αλλαγές.

Η οικογένεια Γκριμάλντι με δηλώσεις στην εφημερίδα Monaco Matin δήλωσε χθες ότι διαφωνεί με το σενάριο και διαμαρτύρεται γιατί καμία από τις αλλαγές που ζήτησε δεν ελήφθησαν υπόψιν. «Βρίθει ιστορικών ανακριβειών και οι περισσότερες σκηνές είναι εντελώς φανταστικές» δηλώνει η οικογένεια.

Η ταινία αφορά μόνο το 1962 και περιγράφει μόνο την εποχή που η διάσημη ηθοποιός Γκρέις Κέλι γνώριζε τις πρώτες δυσκολές να προσαρμοστεί στη ζωή της παντρεμένης πριγκίπισσας.

Από την πλευρά της η Νικόλ Κίντμαν δηλώνει ότι η ταινία δεν είναι βιογραφία ή ντοκιμαντέρ αλλά μόνο ένα μικρό κομμάτι από τη ζωή μιας γυναίκας με μεγάλη ψυχή και ευαισθησίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ