To «Αφρικάνικο» ντιλ των Βανδή-Νικολαΐδη- Πούλησαν στην Αγκόλα την βίλα τους έναντι 11,9 εκ. ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

To «Αφρικάνικο» ντιλ των Βανδή-Νικολαΐδη- Πούλησαν στην Αγκόλα την βίλα τους έναντι 11,9 εκ. ευρώ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ντιλ της χρονιάς πέτυχαν οι Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαίδης που φέρονται να πούλησαν την βίλα τους στην Κηφισιά στην πρέσβειρα της Δημοκρατίας της Αγκόλας στην Ελλάδα.

Τα τεράστια έξοδα συντήρησης και η πρόθεση της οικογένειας Νικολαίδη να κάνει μια νέα αρχή σε σπίτι στα νότια προάστια ήταν ο λόγος που εδώ και καιρό είχαν αποφασίσει να πουλήσουν την πολυτελή μονοκατοικία τους στην Κηφισιά.

Μετά από αρκετούς μήνες αναζήτησης ο αγοραστής -σύμφωνα με το δημοσιέυμα της εφημερίδας Real- φαίνεται να βρέθηκε στο πρόσωπο της πρέσβειρας της δημοκρατίας της Αγκόλας, που φέρεται να έχει την πρόθεση να την μετατρέψει σε πρεσβευτική κατοικία.

Μάλιστα σχετικά -ανεπιβεβαίωτα- δημοσιεύματα αναφέρουν πως το θέμα πήρε διαστάσεις σκανδάλου στην αφρικανική χώρα, καθώς η αντικειμενική αξία του σπιτιού και του οικοπέδου ανέρχεται στα 2.118.025 ευρώ, ενώ η πρέσβειρα φέρεται να πλήρωσε 11,9 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ (και τις φωτογραφίες) της εφημερίδας NEWS, το σπίτι καταλαμβάνει έκταση 1.300 τ.μ. και διαθέτει πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, γυμναστήριο, κήπο και παιδότοπο.

Το ζευγάρι κατοικούσε στην συγκεκριμένη οικία από το 2009 και αναμένεται προσεχώς να μετακομίσει με ενοίκιο στη Βούλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ