Σάλος στις ΗΠΑ με το νέο παιχνίδι σκοποβολής- εφαρμογή για iPhone - iefimerida.gr

Σάλος στις ΗΠΑ με το νέο παιχνίδι σκοποβολής- εφαρμογή για iPhone

Σάλος στις ΗΠΑ με το νέο παιχνίδι σκοποβολής- εφαρμογή για iPhone
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο προκάλεσε στην αμερικανική κοινωνία η πρόταση της Εθνικής Ενωσης Οπλων (NRA) για μια εφαρμογή παιχνιδιού στο iPhone, στο οποίο οποιοσδήποτε χρήστης ηλικίας τεσσάρων ετών και πάνω μπορεί να περάσει την ώρα του εξασκούμενος στη σκοποβολή.

Η εφαρμογή της NRA έχει τον τίτλο «ΝRA: Practice Range» και θα διατίθεται δωρεάν από την επόμενη Κυριακή από το ηλεκτρονικό κατάστημα iTunes.

Ο παίκτης-χρήστης του τηλεφώνου μπορεί να επιλέξει μεταξύ διαφόρων όπλων, όπως το Μ9 για σκοποβολή σάλας, ή ένα Μ-16 για τους εξωτερικούς στόχους, και εάν καταβάλλει 99 σεντς θα μπορεί να επιλέξει μία Μπερέτα, ένα Μπράουνινγκ, ή ένα αυτόματο τουφέκι όπως Καλάσνικοφ, ή ένα ΜΚ-11.

Το παιχνίδι επιτρέπει επίσης την σύνδεση με το δίκτυο της NRA και στις πληροφορίες του για «τους νόμους, τον τρόπο χρήσης και άλλες συμβουλές, ή χρήσιμες συνδέσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ