Προσκλητήριο Βενιζέλου στα κόμματα για την αντιμετώπιση της βίας - iefimerida.gr

Προσκλητήριο Βενιζέλου στα κόμματα για την αντιμετώπιση της βίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσκλητήριο στις παρατάξεις του δημοκρατικού τόξου για την αντιμετώπιση της βίας, απηύθυνε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των τριών πολιτικών αρχηγών.

Οπως είπε ο κ. Βενιζέλος μιλώντας στους δημοσιογράφους στο... τραπέζι της συζήτησης των τριών πολιτικών αρχηγών, στην οποία παρέστησαν και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας και Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, έπεσε το θέμα των πρόσφατων φαινομένων βίας.

«Το βασικό θέμα είναι η αντίδραση της κοινωνίας στα φαινόμενα βίας, κάθε μορφής βίας. Η τρομοκρατική βία είναι η πρώτη αλλά και η ρατσιστική είναι σημαντική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε πως «πέρα από την απόλυτη ταύτιση των τριών κυβερνητικών εταίρων, απευθύνουμε, για το θέμα αυτό, πρόσκληση σε όλες τις δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου».

Παράλληλα, τη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών απασχόλησε και η πορεία της οικονομίας. Οπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο Μέγαρο Μαξίμου συζήτησαν τα προβλήματα της πραγματικής οικονομίας, καθώς όπως είπε «μας απασχολεί η αγωνία της ελληνικής οικογένειας».

«Κάναμε μεγάλα βήματα, θα συνεχίσουμε την επόμενη εβδομάδα», συμπλήρωσε και πρόσθεσε: «Το μεγάλο θέμα τώρα είναι η στροφή της ελληνικής οικονομίας, η ανάσχεση της ύφεσης για να πάρει μπροστά η οικονομία».

Τέλος ο κ. Βενιζέλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ανέφερε πως οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί δεν συζήτησαν για το θέμα της λίστας Λαγκάρντ, καθώς αυτό είναι θέμα της Βουλής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ