Ραγδαία επιδείνωση του καιρού- Ερχονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια - iefimerida.gr

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού- Ερχονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού- Ερχονται έντονες βροχές και καταιγίδες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ της Τρίτης και από τα δυτικά, με βροχές, καταιγίδες, χιόνια και θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη.

Σύμφωνα με το Εκτακτο Δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), από το βράδυ της Τρίτης (15-1-2013) προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο κι από το πρωί της Τετάρτης (16-1-2013) στη Θράκη και βαθμιαία στο Ανατολικό Αιγαίο.

Χιονοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν στα oρεινά της Δυτικής Ηπειρωτικής χώρας καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς. Οι Νότιοι άνεμοι στα πελάγη θα φτάσουν τα 8 και πρόσκαιρα την Τετάρτη στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ.

Παρά την εξασθένηση των φαινομένων τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (17-1-2013) οι ισχυρές βροχές, οι καταιγίδες και οι πυκνές χιονοπτώσεις στις περιοχές της παραπάνω παραγράφου θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή 18-1-2013.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ