Ο Αρμστονγκ παραδέχτηκε πως έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών - iefimerida.gr

Ο Αρμστονγκ παραδέχτηκε πως έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών

Ο Αρμστονγκ παραδέχτηκε τη χρήση απαγορευμένων ουσιών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λανς Αρμστρονγκ παραδέχτηκε σε τηλεοπτική συνέντευξη για πρώτη φορά πως έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών κατά την διάρκεια της καριέρας του.

Ο 41χρονος ποδηλάτης, όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, φέρεται να προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψη στην εκπομπή της Οπρα Γουίνφρεϊ, που μαγνητοσκοπήθηκε την Δευτέρα και θα μεταδοθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ο Αρμστρονγκ επί χρόνια αρνιόταν όλες τις κατηγορίες περί χρήσης ντόπινγκ, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο του αφαιρέθηκαν και οι επτά τίτλοι που είχε κατακτήσει στον ποδηλατικό γύρο της Γαλλίας (1999-2005) και τον είχαν αναδείξει σε θρύλο της ποδηλασίας. Μάλιστα η ανακοίνωση της αμερικανικής υπηρεσίας αντί ντόπινγκ χρησιμοποιούσε βαρύτατες χαρακτηρισμούς κατά του Αρμστρονγκ, κάνοντας λόγο «για το πιο εξελιγμένο πρόγραμμα ντόπινγκ στον αθλητισμό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ