Παππάς σε βουλευτές ΝΔ: Ειστε πολιτικά παχύδερμα σαν τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ [βίντεο] - iefimerida.gr

Παππάς σε βουλευτές ΝΔ: Ειστε πολιτικά παχύδερμα σαν τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από καιρό η Χρυσή Αυγή έκανε ξανά αισθητή την παρουσία της στη Βουλή και πάλι με απίστευτους χαρακτηρισμούς που προσβάλουν το Κοινοβούλιο. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς χαρακτήρισε τους βουλευτές της ΝΔ «πολιτικά είστε παχύδερμα όμοια με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο. Πτώματα οδωδότα και τυμπανιαία».

Με απόλυτη ψυχραιμία στις προκλήσεις του Κ. Παππά αντέδρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ιορδάνης Τζαμτζής που είπε «εάν εννοεί εμένα δεν έχω πρόβλημα, τον κατανοώ, γιατί η ιδεολογία που πρεσβεύει, ο ναζισμός οδήγησε στα κρεματόρια ανθρώπους, οπότε ας προσέχει τι λέει».

Την ίδια στιγμή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος ωρυόταν και εξαιτίας του εκνευρισμού τους δεν καταλάβαινε κανείς τι έλεγε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ