Το DNA «κάρφωσε» τον 29χρονο, αλλά εκείνος λέει «δεν είμαι τρομοκράτης» - iefimerida.gr

Το DNA «κάρφωσε» τον 29χρονο, αλλά εκείνος λέει «δεν είμαι τρομοκράτης»

Το DNA «κάρφωσε» τον 29χρονο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρνείται τα πάντα ο 29χρονος που κατηγορείται για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Ο φοιτητής της Γεωπονικής που οδηγήθηκε το μεσημέρι στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Ο ίδιος πάντως αρνείται όλες τις κατηγορίες, ενώ ο συνήγορος του ζήτησε νέα πραγματογνωμοσύνη για το DNA.

Υπενθυμίζεται πως ίχνη του DNA του 29χρονου βρέθηκαν σε όπλα που ήταν κρυμμένα και θαμμένα σε περιοχή της Πολυτεχνειούπολης, στην περιοχή του Ζωγράφου.

Παράλληλα την Τρίτη θα μεταβεί στον ανακριτή για απολογία και η 25χρονη που συνελήφθη και κατηγορείται και αυτή με τη σειρά της για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Και στην περίπτωση της 25χρονης φοιτήτριας εντοπίστηκε γενετικό υλικό στα όπλα που είχαν βρεθεί θαμμένα στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου τον Νοέμβριο του 2011.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ