Η Κέιτ Μίντλετον γεννάει τον Ιούλιο σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση - iefimerida.gr

Η Κέιτ Μίντλετον γεννάει τον Ιούλιο σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση

Η Κέιτ Μίντλετον γεννάει τον Ιούλιο σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφού το πριγκιπικό ζεύγος λαχτάρησε όλη την Βρετανία με την ξαφνική αδιαθεσία της εγκυμονούσας Κέιτ Μίντλετον και την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, πλέον ανακοινώθηκε από το γραφείο του πρίγκιπα ότι μητέρα και μωρό χαίρουν άκρας υγείας και ο πριγκιπικός γόνος θα έρθει τον Ιούλιο.

Η εγκυμοσύνη της 31χρονης Δούκισσας του Κέμπριτζ αποκαλύφθηκε το Δεκέμβριο, όταν η Κέιτ ένιωσε ναυτία και εισήχθη στο νοσοκομείο όπου έμεινε για τρεις ημέρες.

Για καιρό η κοινή γνώμη της Βρετανίας ζούσε στην αγωνία του τι συμβαίνει τελικά με την εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον, μέχρι που σήμερα εκδόθηκε η επίσημη ανακοίνωση: «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ έχουν την ευχαρίστηση να επιβεβαιώσουν ότι περιμένουν ένα μωρό τον Ιούλιο» αναφέρεται ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του πρίγκιπα, ενώ, προς ανακούφιση των Βρετανών, διευκρινίζεται πως η κατάσταση της Κέιτ συνεχίζει να βελτιώνεται μετά τη νοσηλεία της, τον περασμένο μήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ