Γλέζος: Παρακρατικοί φίλοι της ΝΔ πίσω από την επίθεση [βίντεο] - iefimerida.gr

Γλέζος: Παρακρατικοί φίλοι της ΝΔ πίσω από την επίθεση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση στην Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, ο οποίος αναφερόμενος στην επίθεση στα γραφεία της ΝΔ αναρωτήθηκε «μήπως πρόκειται για παρακρατικές οργανώσεις φίλιες προς τη Νέα Δημοκρατία;» και τόνισε η Αριστερά, δεν έχει όφελος από τέτοιες ενέργειες».

Στη συνέχεια ο κ. Γλέζος κάλεσε τα κόμματα που στηρίζουν την τρικομματική να καταδικάζουν και τα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα με το μπόνους των 50 εδρών που επιτρέπει στην κυβέρνηση να καταδικάζει το Σύνταγμα και την πλειοψηφία.

Στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε απάντησε για λογαριασμό της κυβέρνησης ο Μάκης Βορίδης λέγοντας «ούτε ως υπονοούμενο, ούτε ως ενδεχόμενο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός ο συλλογισμός ότι επειδή επικοινωνιακά μετακινείται το κέντρο βάρους, μπορεί παρακρατικοί και φίλιες προς τη ΝΔ να βρίσκονται πίσω από την εγκληματική αυτή ενέργεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ