Μπάνος κατά Real News: Ψευδή τα όσα γράφουν για μένα - iefimerida.gr

Μπάνος κατά Real News: Ψευδή τα όσα γράφουν για μένα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην... αντεπίθεση πέρασε ο νομικός σύμβουλος του Γιώργου Παπακωνσταντίνου Αναστάσιος Μπάνος που διέψευσε δημοσίευμα της Real News σχετικά με την κατάθεσή του στους οικονομικούς εισαγγελείς.

Ο κ. Μπάνος υποστηρίζει πως οι φράσεις που παρουσιάζονται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας εντός εισαγωγικών, ως κατάθεση του ιδίου στους οικονομικούς εισαγγελείς, είναι στο σύνολό τους ψευδείς.

Στο δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας, αναφερόταν πως ο πρώην υπουργός Οικονομικών κράτησε στο συρτάρι του τη λίστα Λαγκάρντ επί οκτώ μήνες, «παρότι ενημερώθηκε εν συσκέψει στις 24/1/2011 από τον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννη Καπελέρη ότι ο έλεγχος στα δέκα πρόσωπα που του είχε υποδείξει απεκάλυπτε πως τα δηλωθέντα εισοδήματά τους δεν δικαιολογούσαν το ύψος των καταθέσεών τους στην ελβετική τράπεζα ΗSBC».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μπάνου:

«Κύριοι,

Σχετικά με τις αναρτήσεις σας στο ''enikos.gr'' και ''real.gr'' που προβάλλουν το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, παρουσιάζοντας σε εισαγωγικά φράσεις φερόμενες ως κατάθεσή μου προς τους οικονομικούς εισαγγελείς, σας γνωρίζω ότι, οι εν λόγω «φράσεις» είναι, στο σύνολό τους, ψευδείς.

Με την προσηκουσα εκτίμηση

Τάσος Μπάνος»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ