Κεδίκογλου: Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται [βίντεο] - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου εξαπέλυσε νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στο σπίτι του αδελφού του το βράδυ του Σαββάτου.

Σε παρέμβασή του στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ τόνισε ότι «δεν υπάρχει καλή και χρήσιμη βία και αυτό το λέω αναφερόμενος σε δηλώσεις στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που κατανοούν, προαναγγέλλουν, που μιλάνε για λιντσαρίσματα των πολιτικών τους αντιπάλων».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι «δεν μπορεί να εκθειάζεται η πολιτική βία, δεν μπορεί να διαφημίζεται σε καλή και κακή η πολιτική βία» ενώ «το να στοχοποιούν συγγενείς και μικρά παιδιά είναι δυστυχώς ένα νέο βήμα στην απόπειρα διάχυσης του τρόμου της κοινωνίας μας.Το σύνολο του πολιτικού κόσμου πρέπει να καταδικάσει απερίφραστα και χωρίς εξαιρέσεις την απόπειρα διάχυσης του τρόμου στην κοινωνία μας.Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται»

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στον Real Fm ο Σίμος Κεδίκογλου υπογράμμισε ότι «δέχομαι την καλή πρόθεση του κ. Τσίπρα, όπως εκφράστηκε στη συνέντευξή του αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι όλες οι συνιστώσες δεν τα έχουν βρει σε αυτό».

Το σύνολο του πολιτικού κόσμου πρέπει να καταδικάσει απερίφραστα και χωρίς εξαιρέσεις την απόπειρα διάχυσης του τρόμου στην κοινωνία μας.

Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ