Tζήμερος: Δεν είμαστε πυροτέχνημα, θα πάρουμε τη σκούπα να καθαρίσουμε τον κόπρο του Αυγεία - iefimerida.gr

Tζήμερος: Δεν είμαστε πυροτέχνημα, θα πάρουμε τη σκούπα να καθαρίσουμε τον κόπρο του Αυγεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διέψευσε ο Θάνος Τζήμερος τις φήμες που τον φέρουν να εγκαταλείπει το εγχείρημα Δημιουργία!Ξανά. Δηλώνει ότι το κόμμα του συνεχίζει ακάθεκτο, μιλάει για τη λίστα Λαγκάρντ και για τη «μαφία των κομμάτων που δεν μπορεί να αυτοϊαθεί».

Ορμητικός όπως πάντα ο ιδρυτής του κόμματος Θάνος Τζήμερος, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Πατρίς της Κομοτινής, με αφορμή την ομιλία του στην Ξάνθη στις 27 Ιανουαρίου.

Ο κ. Τζήμερος δήλωσε ότι η Δημιουργία!Ξανά δεν είναι πυροτέχνημα αλλά ότι αντίθετα κάνει επαφές και συναντήσεις εντός και εκτός Ελλάδας με μεγάλη ανταπόκριση. «Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου, όταν το σύστημα είδε τη Δημιουργία!Ξανά να ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις άρχισε ένας πόλεμος χυδαιότητας» είπε.

Αναφερόμενος στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ο κ. Τζήμερος είπε ότι τα κόμματα ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα. «Δεν φταίει μόνο αυτός που έσβησε τα ονόματα. Φταίνε όλοι όσοι δεν την αξιοποίησαν. Δεν πρόκειται όμως ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ να χτυπήσουν τον εαυτό τους. Ο ένας κρατάει τον άλλο για να μη πέσουν. Ποιά Μαφία αυτοϊάθηκε ποτέ στον κόσμο; Ολο το σόι τους, οι φίλοι τους, οι δικοί τους είναι μέσα στη λίστα Λαγκάρντ» είπε ο κ. Τζήμερος και φάνηκε απαισιόδοξος τόσο για την πορεία των μεταρρυθμίσεων όσο και για την πολυθρύλητη Ανάπτυξη:

«Πήραμε τη δόση, θα τη φάμε τη δόση, πήραν αμέσως χρηματοδότηση τα κόμματα, πήραν οι δικαστικοί, πήραν όλα τα παιδιά του συστήματος. Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει ανάπτυξη αν δεν κάνουν τα στοιχειώδη» είπε και μίλησε για «ένα οργανωμένο σχέδιο κλοπής και τσακίσματος της μεσαίας τάξης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ