Βίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθήσει να πάρει πίσω ΟΤΕ, ΔΕΗ και λιμάνι Πειραιά - iefimerida.gr

Βίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθήσει να πάρει πίσω ΟΤΕ, ΔΕΗ και λιμάνι Πειραιά

Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε πίσω ΟΤΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες ώστε σταδιακά να επανακτήσει ο ελληνικός λαός την περιουσία του διατύπωσε ο γραμματέας της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του κόμματος Δημήτρης Βίτσας.

Οπως εξήγησε ο γραμματέας της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αν στην περιουσία του ελληνικού λαού περιλαμβάνεται και το λιμάνι της Cosco, τότε και αυτό θα το «πάρουμε πίσω»

Παράλληλα ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθούσε να πάρει πίσω και τον ΟΤΕ και την ΔΕΗ.

«Εμείς θα πάρουμε τα μέτρα και, στο βαθμό που είναι αυτό αναγκαίο - γιατί το λέμε σαν να είναι το πιο τρομερό πράγμα στον κόσμο - στο βαθμό της αξιοποίησης, βεβαίως και το λιμάνι του Πειραιά θα επανακτηθεί από την κοινωνία και το Δημόσιο. Οι επικοινωνίες θέλουμε να είναι υπό κοινωνικό έλεγχο και δημόσιο έλεγχο, άρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και τον ΟΤΕ πίσω. Και στη ΔΕΗ θα το κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Βίτσας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ