Βίλα Κάλλας: Εργαστήριο ...ραπτικής, αίθουσα χορού και πίστα αναρρίχησης [εικόνες] - iefimerida.gr

Βίλα Κάλλας: Εργαστήριο ...ραπτικής, αίθουσα χορού και πίστα αναρρίχησης [εικόνες]

Εργαστήριο ... ραπτικής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με φωτογραφίες στο blog τους τα μέλη της κατάληψης στη Βίλα Κάλλας, προσπαθούν να αποδείξουν ότι όντως χρησιμοποιούσαν το χώρο και ως πολιτιστικό κέντρο.

Βίλα Κάλλας: Εργαστήριο ...ραπτικής, αίθουσα χορού και πίστα αναρρίχησης  [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ενα ζευγάρι που χορεύει βαλς πάνω στο ξύλινο πάτωμα του δεύτερου ορόφου υπό το φως ενός φωτιστικού και μόνο, ένας νεαρός που ανεβαίνει στον τοίχο αναρρίχησης απεικονίζονται στις φωτογραφίες στο blog της «Κατάληψης Πατησίων 61 και Σκαραμαγκά». Είναι η απάντηση τους στις φωτογραφίες του αστυνομικού ρεπορτάζ που εστιάζουν στις φωτογραφίες με ρόπαλα, μπουκάλια και κράνη.

Σύμφωνα με το blog, στο ισόγειο βρισκόταν υπό κατασκευή μουσικό στούντιο, στον 1ο όροφο του κτιρίου λειτουργούσε αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο και αίθουσα προβολών , στο δεύτερο όροφο αναγνωστήριο, στον τρίτο όροφο αίθουσα χορού, πίστα αναρρίχησης και εργαστήριο ραπτικής.

Βίλα Κάλλας: Εργαστήριο ...ραπτικής, αίθουσα χορού και πίστα αναρρίχησης  [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η ανάρτηση των φωτογραφιών, συνοδεύεται από το εξής «υστερόγραφο»: «ΥΓ. Τις μάσκες μας, τα κράνη και τις σημαίες μας δεν τις βγάλαμε, δυστυχώς, φωτογραφία. Όχι ότι τα μέσα αυτοπροστασίας από τους κρατικούς και παρακρατικούς δολοφόνους της αστυνομίας και της Χρυσής Αυγής τα υποτιμάμε ή τα λησμονούμε. Το αντίθετο! Ελπίζουμε να μην μας κατηγορήσετε για ρεφορμισμό!»

Βίλα Κάλλας: Εργαστήριο ...ραπτικής, αίθουσα χορού και πίστα αναρρίχησης  [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ