Κωνσταντοπούλου: Ο Βενιζέλος παραποιεί χονδροειδώς την αλήθεια - iefimerida.gr

Κωνσταντοπούλου: Ο Βενιζέλος παραποιεί χονδροειδώς την αλήθεια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σκληρά λόγια μίλησε κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνιστώντας στον Ευάγγελο Βενιζέλο αυτοσυγκράτηση, ενώ πρόσθεσε ότι οφείλει να δώσει απαντήσεις στην κοινωνία.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «ο πανικός είναι κακός σύμβουλο» και ανέφερε για τον κ. Βενιζέλο ότι «αν θέλει να επικαλεστεί το δικαίωμα που έχει κάθε ύποπτος στη μη αυτοενοχοποίηση, μπορεί να το κάνει».

Εκανε, ακόμη, λόγο για χονδροειδή και αμετροεπή παραποίηση της αλήθειας από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τον κάλεσε να δώσει απαντήσεις στην κοινωνία σε βασικά ερωτήματα :

1. Γιατί κράτησε κρυφά το στικάκι επί 14 μήνες, λέγοντας ψέματα στη Βουλή, ότι δεν διαθέτει στοιχεία καταθέσεων Ελλήνων στην Ελβετία

2. Γιατί το πήρε μαζί του φεύγοντας από το Υπουργείο

3. Γιατί το κράτησε κρυφό, και στις εκλογές Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, και στις εκλογές Μαΐου και Ιουνίου

4. Γιατί δεν ενημέρωσε τους άλλους δύο πολιτικούς αρχηγούς

5. Γιατί αποχωρούν Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μιλώντας για μηχανισμό συγκάλυψης της φοροδιαφυγής που λειτουργεί με γνώμονα τα αρχηγικά συμφέροντα επιβίωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ