Κεδίκογλου : Είναι απαράδεκτο να φιμώνονται μέσα ενημέρωσης - iefimerida.gr

Κεδίκογλου : Είναι απαράδεκτο να φιμώνονται μέσα ενημέρωσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για προσπάθεια φίμωσης των μέσων ενημέρωσης κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αναφορικά με τις καταλήψεις στο ραδιόφωνο της ΕΤ3 και τον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Στην ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου τονίζεται ότι στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου δεν έχουν θέση πρακτικές τσαμπουκά και βίας και πρόσθεσε ότι «Σε μια δημοκρατική κοινωνία είναι απαράδεκτο να φιμώνεις μέσο ενημέρωσης, επειδή δεν συμφωνείς».

Χαρακτηρίζει «απαράδεκτη» τη στοχοποίηση γραφείων πολιτικών αντιπάλων σχετικά με την κατάληψη στο γραφείο του βουλευτή ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη.

Τέλος δεν παρέλειψε να πετάξει νέα καρφιά προς τον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνοντας «Φυσικά δεν περιμένουμε πια από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις νέες καταπατήσεις στοιχειωδών κανόνων δικαίου και δημοκρατικής λειτουργίας μιας κοινωνίας. Τους μάθαμε πια».

Αναλυτικά η δήλωση του Σίμου Κεδίκογλου:

«Τα δημόσια μέσα ενημέρωσης έχουν αποδεδειγμένα προσφέρει βήμα σε κάθε άποψη και γνώμη στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου, στον οποίο δεν έχουν θέση πρακτικές τσαμπουκά και βίας, όπως η σημερινή εισβολή στο ραδιόφωνο της ΕΤ3.

Σε μια δημοκρατική κοινωνία είναι απαράδεκτο να φιμώνεις μέσο ενημέρωσης, επειδή δεν συμφωνείς, όπως επιχείρησαν οι γνωστοί πλέον κουκουλοφόροι στο Real FM.

Επιπλέον απαράδεκτο είναι να στοχοποιείς τα γραφεία των πολιτικά αντίθετών σου, πρακτική που συνεχίστηκε και σήμερα, με την κατάληψη στο γραφείου του βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη.

Φυσικά δεν περιμένουμε πια από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις νέες καταπατήσεις στοιχειωδών κανόνων δικαίου και δημοκρατικής λειτουργίας μιας κοινωνίας.

Τους μάθαμε πια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ