Ο Σαμαράς συνάντησε την Unilever ζήτησε επενδύσεις και θέσεις εργασίας - iefimerida.gr

Ο Σαμαράς συνάντησε την Unilever ζήτησε επενδύσεις και θέσεις εργασίας

Ο Σαμαράς συνάντησε την Unilever ζήτησε επενδύσεις και θέσεις εργασίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις θυσίες του ελληνικού λαού και την ανάγκη να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα μίλησε ο Αντώνης Σαμαράς, σε συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Παγκόσμιο Πρόεδρο της Unilever κ. Polman ο οποίος συνοδευόταν απο τον Πρόεδρο Ευρώπης κ. Jan Zijderveld και τον Πρόεδρο της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas κ. Σπύρο Δεσσύλα.

Κύριο θέμα της συνάντησης, ήταν η κατάσταση της ευρωπαικής και της ελληνικής οικονομίας καθώς και την αναγκαιότητα να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.Ο κ. Σαμαράς, τόνισε πως «είμαστε στο σωστό δρόμο, αλλά πρέπει να ξεπεράσουμε δυσκολίες και εμπόδια», ενώ χαρακτήρισε την κατάσταση δύσκολη λόγω των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη για ρευστότητα προκειμένου «να ξεκλειδώσει η οικονομία».

Ο κ. Polman είδε από κόντα τις συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική αγορά και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas, για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν προκειμένου να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα της ελληνικής εταιρείας, ενώ τόνισε την έμπρακτη ενίσχυση της παρουσίας της Unilever στην Ελλάδα, με την παραγωγή 110 νέων προιόντων στη χώρα, κίνηση που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Polman:

«Η Unilever φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα. Παρόλο που οι συνθήκες είναι δύσκολες, πιστεύουμε ότι μέσα από την καινοτομία που απαντάει στις ανάγκες των καταναλωτών, την άριστη υλοποίηση των πλάνων μας στην αγορά και τις συνεχιζόμενες προσπάθειες των εργαζομένων μας, μπορούμε να μετατρέψουμε τις προκλήσεις της ελληνικής οικονομίας σε ευκαιρίες σημαντικής ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ