Πόσα έβγαλε ο Psy από τη διεθνή επιτυχία του Gangnam Style; - iefimerida.gr

Πόσα έβγαλε ο Psy από τη διεθνή επιτυχία του Gangnam Style;

Πόσα έβγαλε ο Psy από τη διεθνή επιτυχία του Gangnam Style;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νοτιοκορεάτης σταρ που έκανε την Κ-Pop διάσημη σε όλο τον κόσμο με τον πρωτότυπο Gangnam Style χορό του, έχει εκμεταλλευτεί την ξαφνική του δημοσιότητα στο έπακρο, κερδίζοντας άπειρα χρήματα σε λίγους μόλις μήνες.

Συγκεκριμένα ο Psy έχει κάθε λόγο να χορεύει, αφού από τον Αύγουστο του 2012 μέχρι και σήμερα έχει βγάλει περίπου 7,9 εκατομμύρια δολάρια.

Η παγκόσμια δημοσιότητα που πήρε ο παράξενος χορός του, είχε ως αποτέλεσμα οι διαφημιστικές να κάνουν πόλεμο ποιά θα τον πρωτοαναλάβει. Τα περισσότερα κέρδη του προέρχονται κυρίως από τη διαφημιστική του συμφωνία με γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, αλλά και από εταιρεία multimedia εφαρμογών, που του έχουν αποφέρει συνολικά 4,6 εκατομμύρια δολάρια.

Περίπου 2,4 εκατομμύρια δολάρια κέρδισε από το διαδικτυακό «κατέβασμα» του «Gangnam Style», ενώ τα υπόλοιπα 900.000 δολάρια προέρχονται κυρίως από τις διαφημίσεις της Google που προβάλλονται μαζί με το βίντεο του τραγουδιού στο YouTube και από τις πραγματικές πωλήσεις του άλμπουμ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ