H Μπιγιονσέ στον Λευκό Οίκο στο πλευρό του Μπαράκ Ομπάμα - iefimerida.gr

H Μπιγιονσέ στον Λευκό Οίκο στο πλευρό του Μπαράκ Ομπάμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οχι η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν θα αναλάβει κάποιο πόστο στη νέα κυβέρνηση , απλά θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του προέδρου των ΗΠΑ στις 21 Ιανουαρίου.

Η Αμερικανίδα σταρ είναι φίλη του ζεύγους Ομπάμα και ένθερμη υποστηρίκτρια του προέδρου κατά την προεκλογική εκστρατεία και δεν θα μπορούσε να αρνηθεί τέτοια τιμητική πρόταση.

Σε μια εντυπωσιακή σκηνή--την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα στη βάση του αμερικανικού Καπιτωλίου μπροστά στο τεράστιο πάρκο Νάσιοναλ Μολ--η Μπιγιονσέ θα συμμετάσχει σε μια από τις παλαιότερες αμερικανικές παραδόσεις, περιβαλλόμενη από όλους τους βουλευτές του έθνους.

Η Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της Τζεϊ-Z έθεσαν τη φήμη τους στην υπηρεσία του Μπαράκ Ομπάμα κατά τη διάρκεια της προεδρικής προεκλογικής εκστρατείας του 2012, καθώς ο Τζεϊ-Z είχε τραγουδήσει σε μια προεκλογική συγκέντρωση, ενώ και οι δύο είχαν διοργανώσει μια βραδιά στη Νέα Υόρκη για τη συγκέντρωση χρημάτων για τον Δημοκρατικό υποψήφιο.

Ο Κουβανός ποιητής Ρίτσαρντ Μπλάνκο, 44 ετών, θα διαβάσει ένα ποίημα κατά τη διάρκεια της τελετής, δήλωσε επίσης η επιτροπή, η οποία διευκρίνισε ότι θα είναι ο πρώτος ομοφυλόφιλος που θα το κάνει αυτό.

«Το γράψιμο του Ρίτσαρντ ταιριάζει θαυμάσια σε μια τελετή ανάληψης καθηκόντων που θα γιορτάσει τη δύναμη του αμερικανικού λαού και την ποικιλομορφία της χώρας μας», αναφέρει ο Ομπάμα σε ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ