Οι φωτογραφίες στο Instagram του τυφλού Τόμυ Εντισον που κάνουν τον γύρο του κόσμου[βίντεο] - iefimerida.gr

Οι φωτογραφίες στο Instagram του τυφλού Τόμυ Εντισον που κάνουν τον γύρο του κόσμου[βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να πάρει κάποιος τυφλός φωτογραφίες στο Instagram είναι δυνατόν. Ο Τόμυ Εντισον όχι μόνο φωτογραφίζει αλλά 11.000 άτομα τις παρακολουθούν καθημερινά στο σάιτ του Blind film critic.

Την περασμένη εβδομάδα μια από τις φωτογραφίες του είχε 1.500 like, όπως δήλωσε ο ίδιος στην Huffington Post και είναι αυτή η φωτογραφία που βλέπουμε εδώ.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι η φωτογραφία μου είχε τόση επιτυχία. Ηθελα να δείξω το φως του ήλιου γιατί ήταν ωραία ημέρα αλλά προφανώς υπήρχαν κλαδιά στη φωτογραφία μου και ο ήλιος περνούσε ανάμεσα» διηγείται.

«Το βρίσκω διασκεδαστικό γιατί δεν ξέρω τι είναι τα χρώματα. Αλλά η εμπειρία μου δίνει δύναμη» προσθέτει.

Ο Τόμυ Εντισον είναι τυφλός εκ γενετής. Το σάιτ του Blind film critic προτείνει και βίντεο για να εξηγεί στους τυφλούς τα χρώματα, να δείχνει πώς ένας τυφλός μπορεί να γράφει με στυλό και να παίρνει φωτογραφίες.

Το iphone που διαθέτει ο Τόμυ Εντισον έχει διάφορες applications που επιτρέπει στα άτομα με ειδικές ανάγκες να χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους. Για τους τυφλούς δίνει ακριβείς οδηγίες για τα χρώματα και τις εικόνες ώστε να ακουμπήσουν το δάκτυλο στο κλικ όταν το επιθυμούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ