Η Apple «κατέβασε» παιχνίδι για τον πόλεμο της Συρίας από το App store - iefimerida.gr

Η Apple «κατέβασε» παιχνίδι για τον πόλεμο της Συρίας από το App store

Η Apple «κατέβασε» παιχνίδι για τον πόλεμο της Συρίας από το App store
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο έχει προκαλέσει στον τεχνολογικό κόσμο η κίνηση της Apple να αφαιρέσει από το app store την εφαρμογή Endgame: Syria η οποία επικεντρώνεται στις αναταραχές στη Συρία.

Σύμφωνα με το GI.biz, η εφαρμογή παραβιάζει ους κανόνες της εταιρίας σχετικά με εφαρμογές ή παιχνίδια του App Store, αφού σύμφωνα με την Apple: «στοχοποιεί μια συγκεκριμένη φυλή, κουλτούρα, μια πραγματική κυβέρνηση ή εταιρία»

Ο Τόμας Ρόουλινγκς, δημιουργός του Endgame: Syria, σχολιάζοντας την απόφαση της Apple δήλωσε: «Είναι κρίμα πραγματικά. Πιστεύαμε πως η Apple δεν θα είχε πρόβλημα με τον τίτλο, αλλά καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν το Endgame: Syria βρισκόταν σε κατάσταση έγκρισης για 2 εβδομάδες. Γνωρίζω πως η Apple δεν θέλει προσβλητικά παιχνίδια, αλλά το Endgame: Syria δεν είναι κάτι τέτοιο».

Παράλληλα το Endgame: Syria κυκλοφορεί κανονικά για τις Android συσκευές μέσα από το Play Store.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ