Κούλογλου σε Σαμαρά: Ο Θεός θα πρέπει να βοηθάει τους βλάκες - iefimerida.gr

Κούλογλου σε Σαμαρά: Ο Θεός θα πρέπει να βοηθάει τους βλάκες

Κούλογλου σε Σαμαρά: Ο θεός θα πρέπει να βοηθάει τους βλάκες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή την – για δεύτερη φορά- επίκληση του πρωθυπουργού στη βοήθεια του Θεού, ο Στέλιος Κούλογλου κάνει λόγο για βλακώδη πολιτική και αντιπροτείνει ότι ο Θεός θα πρέπει να βοηθά τους βλάκες.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, με άρθρο του στη LifO αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Πρώτα ο κ. Παπακωνσταντίνου και ύστερα ο κ. Βενιζέλος έκαναν γαργάρα τη λίστα Λαγκάρντ, πούλησαν την εξυπηρέτηση της συγκάλυψης στους ισχυρούς που βρίσκονταν στη λίστα και ξέσκισαν τον λαουτζίκο στους φόρους. Βέβαια, η κουτοπονηριά έχει κοντά ποδάρια, γι' αυτό ο πρώτος θα βρεθεί κατηγορούμενος στο Ειδικό Δικαστήριο και ο δεύτερος έχει ένα κόμμα-ζόμπι. «Με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε», αναφώνησε ο πρωθυπουργός ανήμερα τα Θεοφάνεια. Όμως, με τη βλακώδη πολιτική που ακολουθούμε, για να τα «καταφέρουμε» θα πρέπει ο Θεός να βοηθάει τους βλάκες.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ