Σε ποιες περιοχές ο παγετός θα κρατήσει κλειστά τα σχολεία - iefimerida.gr

Σε ποιες περιοχές ο παγετός θα κρατήσει κλειστά τα σχολεία

Σε ποιες περιοχές ο παγετός θα κρατήσει κλειστά τα σχολεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και η κακοκαιρία δείχνει σιγά σιγά να αποχωρεί, ωστόσο και σήμερα θα δημιουργήσει προβλήματα σε αρκετά σχολεία και θα τα κρατήσει κλειστά. Συγκεκριμένα μάθημα δεν θα κάνουν σήμερα οι μαθητές στους Θρακομακεδόνες, ενώ στο δήμο Ωρωπού (δηλ. Αυλώνα, Αφίδναι, Κάλαμος, Καπανδρίτι, Μαλακάσα, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Πολυδένδρι, Συκάμινο, Ωρωπός) και στο δήμο Φύλης (δηλ. Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και Χασιά) τα σχολεία θα λειτουργήσουν μετά τις 10 το πρωί για λόγους ασφαλείας.

Από την άλλη κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο δήμο Διονύσου.

Κλειστές παραμένουν η λεωφόρος Πάρνηθος από το τελεφερίκ προς το Καζίνο, τη περιφερειακή Πεντέλης από το 414 Νοσοκομείο έως την διασταύρωση Αγίου Πέτρου και ο δρόμος από το τέρμα της οδού Αναστάσεως προς Υμηττό, Παπάγου.

Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες επιτρέπεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην επαρχιακή οδό Βαρυμπόπης - Κατσιμιδίου – Αγίου Μερκουρίου και στην οδό Αγίας Τριάδας προς Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ