Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Αττικής την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Αττικής την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κύμα κακοκαιρίας αποχωρεί από την Αττική και τα σχολεία επανέρχονται σιγά-σιγά στο κανονικό τους πρόγραμμα λειτουργίας.

Έτσι αρκετά από τα σχολεία των βόρειων περιοχών του λεκανοπεδίου που αντιμετώπισαν προβλήματα την Τρίτη, αναμένεται να λειτουργήσουν χωρίς προβλήματα.

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις τρεις δημοτικές κοινότητες του δήμου Κηφισιάς (Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη), ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο δήμο Διονύσου.

Στο δήμο Ωρωπού (Αυλώνα, Αφίδναι, Κάλαμος, Καπανδρίτι, Μαλακάσα, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Πολυδένδρι, Συκάμινο, Ωρωπός) και στο δήμο Φύλης (Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και Χασιά) τα σχολεία θα λειτουργήσουν μετά τις 10 το πρωί για λόγους ασφαλείας.

Στο δήμο Αχαρνών δεν θα λειτουργήσουν μόνο τα σχολεία του δημοτικού διαμερίσματος Θρακομακεδόνων. Στα υπόλοιπα διαμερίσματα τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ