O Φάμπρι νέος προπονητής του ΠΑΟ-Σαρωτικές αλλαγές στο «τριφύλλι» - iefimerida.gr

O Φάμπρι νέος προπονητής του ΠΑΟ-Σαρωτικές αλλαγές στο «τριφύλλι»

O Φάμπρι νέος προπονητής του Παναθηναϊκού-Σαρωτικές αλλαγές στο «τριφύλλι»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόσληψη του Ισπανού πρώην τεχνικού της Γρανάδα, Φάμπρι Γκονζάλες ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης η διοίκηση του Παναθηναϊκού η οποία προαναγγέλει μεγάλες αλλαγές στο διοικητικό σχήμα, αλλά και το ρόστερ της ομάδας.

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επισημοποίησε την πρόσληψη του Ισπανού τεχνικού και αυτή του Φερέιρα Κίνγκ ως βοηθού προπονητή, ενώ κεντρικό ρόλο αναλαμβάνουν οι Βασίλης Κωνσταντίνου (γενικός αρχηγός) και ο Κώστας Ελευθεράκης (τεχνικός διευθυντής).

Στο κείμενο γίνεται λόγος και για περαιτέρω αλλαγές στο διοικητικό σχήμα, αλλά και το ρόστερ της ομάδας.

Ο Φάμπρι ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στα μέσα της δεκαετίας του '80 στην Μερίντα στη Β κατηγορία της ισπανίας συνεχίζοντας στη Λογρονιές

Επειτα από περιπλάνηση σε ομάδες Β κατηγορίας στην Πορτογαλία επέστρεψε στην Σεκούντα Ντιβιζιόν τη σεζόν 2005-2005 και την Αλμερία και συνέχισε την καριέρα του στην Αλαβές το 2006-2007.

Το Μάρτιο του 2010 βρέθηκε στην Αλμερία οδηγώντας την στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, αλλά η καριέρα του τελείωσε άδοξα τον Γενάρη του 2012 έπειτα από μια βαριά εντός έδρας ήττα με 0-3 από την Εσπανιόλ.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ γυρίζει σήμερα σελίδα. Η Διοικούσα Επιτροπή που συνεδρίασε αργά χθες βράδυ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο κ. Fabriciano González.

2. Βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Ferreira King.

3. Γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου.

4. Τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Ελευθεράκης.

5. Εντός των αμέσως προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν και οι αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

Υπενθυμίζεται σχετικά ότι τον Μάιο του 2012 ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κινδύνευσε λόγω χρεών και αδυναμίας εκπλήρωσης των οικονομικών υποχρεώσεών του να υποβιβασθεί και να οδηγηθεί σε διάλυση. Διασώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στην παρέμβαση μετόχων του και την ίδρυση από τον κ. Γιάννη Αλαφούζο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σώθηκε για δεύτερη φορά από μία περίεργη ομάδα ατόμων, που επί ενάμιση χρόνο ταλαιπωρούσε το Σύλλογο με δήθεν προτάσεις, δήθεν επενδυτών.

Ήδη σήμερα με νέα πνοή, νέους παίκτες και νέους παράγοντες γυρίζει σελίδα, με στόχο να γίνει πάλι η ομάδα που θα κάνει υπερήφανους τους οπαδούς του».

Οπως έγινε γνωστό, παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί και ο Δημήτρης Γόντικας.

Η ανακοίνωση:

«Ο κ. Δημήτρης Γόντικας, ειδικός σύμβουλος της ΠΑΕ και μέλος του Δ.Σ., ανακοίνωσε σήμερα την πρόθεσή του να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους από τη Διοίκηση της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιάννης Αλαφούζος ευχαρίστησε τον κ. Γόντικα για τις πολύτιμες υπηρεσίες που σε δύσκολες περιόδους παρέσχε στην ομάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ