Γροθιά στο στομάχι το νέο βίντεοκλιπ του Ντειβιντ Μπαουι [βίντεο] - iefimerida.gr

Γροθιά στο στομάχι το νέο βίντεοκλιπ του Ντειβιντ Μπαουι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή τα 66α του γενέθλια, ο Ντέιβιντ Μπάουι επανέρχεται δυναμικά στο μουσικό προσκήνιο μετά από μία δεκαετία απουσίας. Ο Βρετανός τραγουδιστής παρουσίασε σήμερα το πρώτο του βίντεοκλιπ από το καινούριο άλμπουμ με τίτλο «The Next Day» που προβλέπεται καυστικό και ανατρεπτικό.

Το βίντεοκλιπ του τραγουδιού «Where are we now?» κυκλοφόρησε σήμερα στο διαδίκτυο και πρόκειται για ένα βίντεο με πολύ νόημα, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί αναδρομή στο διάστημα που πέρασε ο τραγουδιστής στο Βερολίνο τη δεκαετία του 70 και συνοδεύεται από μαυρόασπρο βίντεο κλιπ με πλάνα της πόλης πριν από την επανένωσή της.

Το άλμπουμ «The Next Day» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου στην Ευρώπη και στις 12 Μαρτίου στις ΗΠΑ και θα περιλαμβάνει 14 τραγούδια, ενώ θα κυκλοφορήσει και μία ειδική έκδοση με τρία πρόσθετα ακυκλοφόρητα κομμάτια.

Η δισκογραφική εταιρεία του καλλιτέχνη, Columbia Records, ανακοίνωσε ότι το νέο τραγούδι είναι «θησαυρός» που φάνηκε «να ήρθε από το πουθενά» και δίνει μία γροθιά στις φήμες ότι ο Μπάουι θα ηχογραφούσε ξανά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ