Η Μαρτίνα Χίγκις παίζει τένις εναντίον πέντε και τους εξολοθρεύει! - iefimerida.gr

Η Μαρτίνα Χίγκις παίζει τένις εναντίον πέντε και τους εξολοθρεύει!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H παγκοσμίου φήμης τενίστρια Μαρτίνα Χίγκις βγήκε σε «σύνταξη» το 2007. Ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει να κάνει από καιρού εις καιρό κάποιους αγώνες επίδειξης. Στο βίντεο παρακολουθούμε την υπεραθλήτρια να παίζει τένις στην Ιαπωνία εναντίον πέντε συναθλητών της!

Το βιντεάκι προβλήθηκε στο σάιτ Pop & Sport και πρόκειται για αγώνες που αρχικά προβλήθηκαν στην ιαπωνική τηλεόραση. Το μοντάζ έχει αποκλειστικά ιαπωνικό στυλ αφού είναι κάτι μεταξύ αθλητικού αγώνα, τηλεπαιχνιδιού και τηλε-ρεάλιτι.

Η αθλήτρια κάνει εντυπωσιακά χτυπήματα και παίζει με επαγγελματισμό και μεγάλη αυταπάρνηση παρά το γεγονός ότι οι συμπαίκτες της συχνά σαχλαμαρίζουν. Δεν θα σας αποκαλύψουμε το όνομα του νικητού σε αυτό τον άνισο αγώνα αλλά εντυπωσιάζουν οι τυπικά ιαπωνικές υποκλήσεις στο τέλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ