Η Γιάννα Αγγελοπούλου παραιτείται από τον μισθό του Πρέσβη - iefimerida.gr

Η Γιάννα Αγγελοπούλου παραιτείται από τον μισθό του Πρέσβη

Η Γιάννα Αγγελοπούλου παραιτείται από τον μισθό του Πρέσβη που έπαιρνε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παραίτησή της από το μισθό που δικαιούταν, για τον τίτλο του Πρέσβη εκ προσωπικοτήτων που κατέχει, ανακοίνωσε με επιστολή της στον αρμόδιο υπουργό η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, μετά την ψήφιση σχετικής νομοθετικής ρύθμισης.

Στην επιστολή της η κυρία Αγγελοπούλου σημειώνει πως είχε και στο παρελθόν ζητήσει να μην καταβάλλεται ο μισθός που της αναλογεί για τον τίτλο του Πρέσβη ωστόσο αυτό δεν είχε γίνει δεκτό καθώς δεν υπήρχε σχετική νομοθεσία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο των χρημάτων της μέχρι σήμερα αμοιβής της η κυρία Αγγελοπούλου το διέθεσε αποκλειστικά και μόνο για την υποστήριξη φορέων με κοινωνικούς σκοπούς.

Διαβάστε την επιστολή:

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Όπως γνωρίζετε μου έχει απονεμηθεί ο τίτλος του πρέσβη εκ προσωπικοτήτων από την 1η Σεπτεμβρίου 1998, κατ΄επανάλειψη δε είχα ζητήσει να παύσει η καταβολή σε εμένα αντίστοιχου μισθού, πλην όμως η απαίτησή μου αυτή δεν έγινε ποτέ δεκτή ελλείψει σχετικής νομοθετικής ρύθμισης.
Σήμερα, μετά την ψήφιση του ν. 4104/2013 δηλώνω ότι παραιτούμαι του προβλεπόμενου για τη θέση εκ προσωπικοτήτων μισθού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ