Κατάσχεση ΙΧ και παρακράτηση μισθού για όσους «ξέχασαν» τα τέλη κυκλοφορίας - iefimerida.gr

Κατάσχεση ΙΧ και παρακράτηση μισθού για όσους «ξέχασαν» τα τέλη κυκλοφορίας

Κατάσχεση ΙΧ και παρακράτηση μισθού για τους 44.500 «ξέχασαν» τα τέλη κυκλοφορία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τους 44.500 ιδιοκτήτες αυτοκινήτου που δεν πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας τα δύο προηγούμενων χρόνια, αφού η εφορία ετοιμάζεται να τους στείλει τη λυπητερή, η οποία μαζί με τις προσαυξήσεις και τα πρόστιμα, φτάνει τα 13,7 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» η εφορία ετοιμάζεται να προχωρήσει σε κατάσχεση του αυτοκινήτου, ή παρακράτηση του 25% του μισθού ή της σύνταξης.

Ηδη έχουν ήδη στείλει ειδοποιητήρια σε όλους τους ιδιοκτήτες με τα οποία τους προειδοποιεί ότι αν δεν εξοφλήσουν τα ποσά από αυτά τα τέλη που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα, τότε θα προχωρήσει σε κατάσχεση του οχήματός τους. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο του οφειλέτη θα βγει σε πλειστηριασμό για να μπορέσει να καλυφθεί το χρέος του προς την εφορία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ