Ολο και πιο κοντά στη δικαιοσύνη ο Γιάννος Παπαντωνίου - iefimerida.gr

Ολο και πιο κοντά στη δικαιοσύνη ο Γιάννος Παπαντωνίου

Ολο και πιο κοντά στη... δικαιοσύνη ο Γιάννος Παπαντωνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεδριάζει την Τετάρτη η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής για να αποφασίσει αν θα ζητήσει να λάβει τη νέα λίστα Λαγκάρντ, αλλά και τι θα γίνει στο εξής με την έρευνα για τις καταθέσεις της συζύγου του Γιάννου Παπαντωνίου.

Οι βουλευτές της Επιτροπής δεν δείχνουν πρόθυμοι να «ανοίξουν» τη λίστα, αφού φοβούνται πως δεν θα ξέρουν τι θα την κάνουν. Θεωρείται βέβαιο ωστόσο ότι θα αποφασίσουν τη συνέχιση της έρευνας για το πρόσωπο του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου αναφορικά με τις καταθέσεις που είχε η σύζυγός του στην ελβετική τράπεζα, όπως έδειξε το περιεχόμενο της λίστας Λαγκάρντ.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαντωνίου αρχικά επέμενε πως ούτε αυτός, αλλά ούτε η σύζυγος του είχαν καταθέσεις, στη συνεχεία ωστόσο είπε πως η σύζυγός του είχε λογαριασμό χωρίς όμως ο ίδιος να το γνωρίζει. Σύμφωνα πάντως με το real.gr η αρμόδια Επιτροπή θα αποφασίσει τη συνέχεια της έρευνας, αφού ο κλοιός της δικαιοσύνης σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από το πρώην υπουργό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ