Χιόνια και στην Αττική – Κλειστές η λεωφόρος Πάρνηθας και η περιφερειακή Πεντέλης - iefimerida.gr

Χιόνια και στην Αττική – Κλειστές η λεωφόρος Πάρνηθας και η περιφερειακή Πεντέλης

Χιόνια και στην Αττική – Κλειστές η λεωφόρος Πάρνηθας και περιφερειακή Πεντέλης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα λευκά ξύπνησε σήμερα η Αττική αφού το ξημέρωμα βρήκε χιονισμένα τα βόρεια προάστια, αλλά και νοτιότερα όπως στο κέντρο της Αθήνας και στη Νέα Σμύρνη αρκετές νιφάδες χιονιού έκαναν την εμφάνιση τους.

Βέβαια το χιόνι εκτός από όμορφες εικόνες προκαλεί και αρκετά προβλήματα. Ήδη εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης έκλεισε η λεωφόρος Πάρνηθος, από το τελεφερίκ και πάνω, ενώ κλειστή είναι και η περιφερειακή Πεντέλης, από το στρατιωτικό νοσοκομείο έως τον Άγιο Πέτρο.

Παράλληλα κλειστή είναι και η λεωφόρος Διονύσου, από το χωριό Ανατολή προς Διόνυσο, ενώ με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Κατσιμιδίου – Αγίου Μερκουρίου στον Ωρωπό, ενώ έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία για τα βαρέα οχήματα στην παλιά εθνική οδό Αθηνών-Θηβών, από το 4ο χλμ προς Θήβα, ενώ τα ΙΧ κινούνται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Τυχερά είναι σήμερα τα παιδιά σε Διόνυσο, Αγιο Στέφανο, Πεντέλη, Νέα Πεντέλη, Ερυθρές, Βίλια και Χασιά αφού τα σχολεία τους θ παραμείνουν κλειστά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ