Ρεβεγιόν με τη Μαντόνα έκανε δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αθηναίων - iefimerida.gr

Ρεβεγιόν με τη Μαντόνα έκανε δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αθηναίων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρωτοχρονιά μαζί με τη Μαντόνα και την Αν Χάθαγουεϊ έκανε ο Ηλίας Ψινάκης, στα πλαίσια του κοσμοπολίτικου πάρτι που διοργάνωσε ο Βαλεντίνο στο σαλέ του στο Γκστάαντ.

Μπορεί η Μαντόνα να αρνήθηκε να κάνει την χάρη στον Βαλεντίνο και να τραγουδήσει στο πάρτι του -αφού ήθελε να ξεκουραστεί- αλλά δεν σταμάτησε να συζητά με τον Ηλία Ψινάκη για την κατάσταση στην Ελλάδα.

Όλα αυτά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso που επίσης αναφέρει ότι ο Ηλίας Ψινάκης βρήκε την ευκαιρία να την καλέσει στην Αθήνα αφού, στα σχέδια του ως δημοτικός σύμβουλος, είναι η ανάδειξη της πρωτεύουσας μέσω διεθνούς κύρους καλεσμένων.

Εξίσου γοητευμένη με το ταμπεραμέντο του πάλαι ποτέ μάνατζερ φέρεται να ήταν και η Αν Χάθαγουεϊ, ενώ στο πάρτι έδωσαν το παρών δεκάδες φίλοι του γνωστού σχεδιαστή, καθώς επίσης και Έλληνες από γνωστές επιχειρηματικές και εφοπλιστικές οικογένειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ