Μέσι: Δεν ψήφισα τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Χρυσή Μπάλα - iefimerida.gr

Μέσι: Δεν ψήφισα τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Χρυσή Μπάλα

Μέσι: Δεν ψήφισα τον Ρονάλντο για τη Χρυσή Μπάλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του κορυφαίου ποδοσφαιριστή για τη χρονιά που πέρασε ο Λιονέλ Μέσι ρίχνει «λάδι στη φωτιά» στο πλαίσιο του ανταγωνισμού του με τον Κριστιάνο Ρονάλνο.

Οι δύο σούπερ σταρς είναι μαζί με τον Αντρές Ινιέστα οι υποψήφιοι για τη φετινή Χρυσή Μπάλα και ο Αργεντίνος σούπερ σταρ ομολογεί ότι δεν ψήφισε τον «άσπονδο φίλο» του.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμφίβολα συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των κορυφαίων του κόσμου, αλλά εγώ προτίμησα να ψηφίσω τους Ινιέστα, Τσάβι και Κουν που νομίζω ότι ήταν φοβεροί»

Κατάφερε ακόμη να μας εκπλήξει καθώς παραδέχτηκε ότι το 2012 δεν ήταν ο καλύτερος χρόνος του αγωνιστικά. Δηλαδή πόσα πρέπει να βάλει ακόμα;

Από την πλευρά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε ότι δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία, αν και αρχηγός της Εθνικής Πορτογαλίας, γιατί ήταν άρρωστος.

«Την ημέρα της ψηφοφορίας ήμουν άρρωστος στο σπίτι και δεν μπόρεσαν να ψηφίσω!» είπε ο Ρονάλντο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ