Βενιζέλος για πρόταση ΣΥΡΙΖΑ: Κάνουν ένα πολιτικό ρεσάλτο-Θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση - iefimerida.gr

Βενιζέλος για πρόταση ΣΥΡΙΖΑ: Κάνουν ένα πολιτικό ρεσάλτο-Θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση

Βενιζέλος για πρόταση ΣΥΡΙΖΑ: Θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κάνοντας λόγο για «πολιτικό ρεσάλτο» και υποστηρίζοντας ότι επιθυμία της Κουμουνδούρου είναι να παρεμποδίσει το έργο της κυβέρνησης και εν τέλει να την ρίξει.

Απαντώντας σε δημοσιογράφο, ο οποίος του ζήτησε ένα σχόλιο για την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ που θα περιλαμβάνει και τον ίδιο, ο κ. Βενιζέλος απάντησε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει τις μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ένα πολιτικό «ρεσάλτο». Θέλει να παρεμποδίσει την κυβέρνηση να λειτουργήσει, θέλει να ρίξει την κυβέρνηση, θέλει να οδηγήσει τη χώρα στο χάος. Δεν θέλει να επιτρέψει στην Ελλάδα να αναπνεύσει και να αποκτήσει προοπτική, τώρα που έχουμε αποκτήσει ένα σταθερό και ασφαλές πλαίσιο αναφοράς».

Μάλιστα στη συνέχεια χαρακτήρισε την κίνηση αυτή του ΣΥΡΙΖΑ ακραία εκδήλωση πολιτικού τυχοδιωκτισμού «ένα «ρεσάλτο», το οποίο είναι επανάληψη της προσπάθειας που έκανε προεκλογικά και έχασε. Έξι μήνες μετά τις εκλογές, θα ξαναχάσει. Συγκρούεται με όλη την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, συγκρούεται με το ΠΑΣΟΚ, συγκρούεται ο κ. Τσίπρας μαζί μου, συγκρούεται με την κοινή λογική.Είναι μία λάθος επιλογή. Θα έχουμε πολλά να πούμε τις επόμενες ημέρες», κατέληξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ