«Η κωμωδία του Έρωτα» του Ίψεν σε μιούζικαλ για πρώτη φορά στην Ελλάδα - iefimerida.gr

«Η κωμωδία του Έρωτα» του Ίψεν σε μιούζικαλ για πρώτη φορά στην Ελλάδα

«Η κωμωδία του Έρωτα» του Ίψεν σε μιούζικαλ για πρώτη φορά στην Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κωμωδία του έρωτα, μια νεανική τρυφερή κωμωδία σε μορφή μιούζικαλ, γραμμένη στο πρότυπο του Πέερ Γκυντ και με την υπογραφή του κλασσικού δραματουργού Ερίκου Ίψεν, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Θέατρο Studio Κυψέλης.

Οι Θεατρίνων Θεατές και ο Γιώργος Λιβανός παρουσιάζουν ένα από τα καλύτερα έργα του Ίψεν, που πραγματεύεται τη διεκδίκηση της ευκαιρίας να ζήσει κάθε νέος τη ζωή που ονειρεύεται, μακριά από τις συμβάσεις που ορίζουν οι νόμοι του Κράτους, της Εκκλησίας και της ηθικολογίας.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ποιητικό, ερωτικό κείμενο που γίνεται ένα σημερινό αιρετικό musical, όπου 15 ηθοποιοί τραγουδούν ζωντανά σε ένα ονειρικό σκηνικό, που μας μεταφέρει στον κήπο μιας πέτρινης πανσιόν στη Νορβηγία.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Φίλιας, Χρήστος Λιακόπουλος, Νατάσσα Τόδωρη, Μιλένα Παρθενίου, Πένυ Ξενάκη, Νικόλας Καραγκιαούρης, Φίλιππος Κωνσταντίνος, Άντεια Ολυμπίου, Λίλη Τέγου, Μαρία Δρακοπούλου, Goran Mijalcic, Νίκη Γκουντούμη, Κωνσταντίνος Αμπατζίδης, Βίβιαν Βαλσάμη, Γιάννης Τσιώμου.

Θέατρο Studio Κυψέλης (Κυψέλης και Σπετσοπούλας 9, Κυψέλη)
Είσοδος: 12 ευρώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ