Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει το Mega και ζητά την παρέμβαση του ΕΣΡ - iefimerida.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει το Mega και ζητά την παρέμβαση του ΕΣΡ

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει το Mega και ζητά την παρέμβαση του ΕΣΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την κόντρα του με το Mega και σήμερα ο εκπρόσωπος του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης απέστειλε επιστολή στον πρόεδρος του ΕΣΡ Γιάννη Λασκαρίδη καταγγέλλοντας το κανάλι για παραβίαση των αρχών της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και της πλουραλιστικής ενημέρωσης και ζητάει την την παρέμβαση του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου.

Η επιστολή του κ. Σκουρλέτη

«Απευθυνόμαστε στην ανεξάρτητη αρχή του Ε.Σ.Ρ. για να καταγγείλουμε την απαράδεκτη στάση, με βάση τις αρχές της πλουραλιστικής ενημέρωσης και δημοσιογραφικής δεοντολογίας, του τηλεοπτικού σταθμού MEGA να μην αναφέρει στο δελτίο ειδήσεων της 4ης Ιανουαρίου ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ .

Συγκεκριμένα, σε επικοινωνία μας με τη διεύθυνση του σταθμού ζητήσαμε να αναγνωστεί η συγκεκριμένη ανακοίνωση που αναφερόταν στην κορυφαία υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, τις ευθύνες του κ. Βενιζέλου και τον τρόπο σχολιασμού της από τον σταθμό. Επίσης, διατυπώναμε μια σειρά ερωτημάτων προς τον σταθμό που κατά τη γνώμη μας εξηγούν τον τρόπο τοποθέτησής του και κάλυψης του συγκεκριμένου γεγονότος. Η απάντηση που λάβαμε από τη διεύθυνση του σταθμού ήταν η κατηγορηματική άρνηση της να διαβαστεί η ανακοίνωση ή εναλλακτικά να υπάρξει τηλεφωνική παρέμβαση εκ μέρους του εκπροσώπου τύπου του κόμματός μας.

Παρακαλούμε όπως, με βάση τις αρμοδιότητες του Ε. Σ. Ρ, να παρέμβετε απέναντι σε αυτήν την εξόφθαλμη παραβίαση των αρχών της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και της πλουραλιστικής ενημέρωσης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ