Μόλις 98 ευρώ κοστίζει μία βόλτα με Porsche - iefimerida.gr

Μόλις 98 ευρώ κοστίζει μία βόλτα με Porsche

Μόλις 98 ευρώ κοστίζει μία βόλτα με Porsche
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ονειρευτήκατε ποτέ μία βόλτα με Porsche όπου θα έχετε την ελευθερία να δείτε όλες τις δυνατότητες της στα άκρα, αλλά ταυτόχρονα να βρίσκεστε σε ασφαλές περιβάλλον; Την ευκαιρία αυτή δίνει η γνωστή κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων που έναντι αντιτίμου σας προσφέρει μία βόλτα με τα καλύτερα μοντέλα της στην πίστα του Leipzig.

Οι τιμές για μία τέτοια βόλτα ξεκινάνε από 98 ευρώ και εξασφαλίζουν μία θέση συνοδηγού σε αρκετά δυναμικά μοντέλα της Γερμανικής εταιρίας, ώστε ο ενδιαφερόμενος να δει από πρώτο χέρι τις δυνατότητες των αυτοκινήτων στο ασφαλές περιβάλλον της πίστας.

Οι τιμές για μία τέτοια βόλτα είναι πολύ προσιτές αν λάβουμε υπόψιν τα πανάκριβα ελαστικά που καταπονούνται ιδιαίτερα στα χέρια των δοκιμαστών. Το τιμολόγιο ξεκινάει από 98 ευρώ για την Cayenne Turbo και 125 ευρώ για την Panamera. Ενώ 155 ευρώ στοιχίζει μία βόλτα με την 911 και και 210 ευρώ με την θρυλική 911 GT3 Cup. Παράλληλα η εταιρία προσφέρει και δυνατότητα off=-road βόλτας με την απλή Cayenne και με κόστος μόλις 135 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ