Πρόστιμο 45% σε όσους δεν υποβάλλουν συμπληρωματική δήλωση εισοδήματος - iefimerida.gr

Πρόστιμο 45% σε όσους δεν υποβάλλουν συμπληρωματική δήλωση εισοδήματος

Πρόστιμο 45% σε όσους δεν υποβάλλουν συμπληρωματική δήλωση εισοδήματος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προθεσμία έως τα τέλη Ιανουαρίου θα δοθεί από το Υπουργείο Οικονομικών στους φορολογούμενους οι οποίοι στέλνουν εμβάσματα στο εξωτερικό την τελευταία τριετία και έχει διαπιστωθεί διαφορά με τα δηλωθέντα εισοδήματα τους, προκειμένου να υποβάλλουν συμπληρωματική δήλωση εισοδήματος.

Από τις αρχές Φεβρουαρίου, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, θα αποστείλει επιστολές σε όσους δεν υπέβαλλαν συμπληρωματικές δηλώσεις εισοδήματος, στις οποίες θα αναγράφεται η διαφορά μεταξύ των εμβασμάτων και των δηλωθέντων εισοδημάτων τους, ενώ το πρόστιμο θα είναι 45% αφού θα θεωρείται ως εισόδημα που δεν έχει δηλωθεί στην εφορία.

Ο αριθμός των φορολογούμενων που έστειλε εμβάσματα στο εξωτερικό την τελευταία τριετία και δεν μπορεί να τα δικαιολογήσει, ανέρχεται στους 25.500 σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ