To «αργεντίνικο» στριπτίζ της Κατερίνας Στικούδη στο πλατό του Dancing [βίντεο] - iefimerida.gr

To «αργεντίνικο» στριπτίζ της Κατερίνας Στικούδη στο πλατό του Dancing [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις εντυπώσεις κέρδισε η Κατερίνα Στικούδη που ήρθε ως guest στο live του Dancing with the stars προκειμένου να χορέψει, να τραγουδήσει και, ως συνήθως, να ανεβάσει την θερμοκρασία.

Ένα στενό μακρύ φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη ήταν αυτό που επέλεξε η Κατερίνα Στικούδη για να μπει στο πλατό του Dancing with the stars προκειμένου να χορέψει, όπως και οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, αργεντίνικο τανγκό.

Στην συνέχεια αποφάσισε να το βγάλει και να μείνει με ένα καυτό μίνι που και τόνιζε τα καλογυμνασμένα πόδια της και της επέτρεπε να χορέψει όπως έπρεπε το «Απ' Την Αρχή», το νέο της σίνγκλ.

Μοναδικός που δεν φάνηκε να εντυπωσιάζεται από την πάλαι ποτέ κολυμβήτρια του ΠΑΟΚ ήταν ο Γιάννης Λάτσιος που της είπε ότι αν τη βαθμολογούσε για τη συγκεκριμένη χορογραφία, θα της έβαζε μόλις 6.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ