O Πούτιν παρέδωσε στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ το νέο του διαβατήριο - iefimerida.gr

O Πούτιν παρέδωσε στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ το νέο του διαβατήριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ συναντήθηκε χθες βράδυ με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και παρέλαβε το νέο ρωσικό διαβατήριό του, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Η «σύντομη αυτή συνάντηση» πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην κατοικία του προέδρου στο θέρετρο Σότσι, στις όχθες του Ευξείνου Πόντου, επεσήμανε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, προσθέτοντας πως ο Γάλλος ηθοποιός παρέλαβε το διαβατήριο της νέας του πατρίδας, την οποία επέλεξε προκειμένου να αποφύγει την υψηλή φορολόγηση στη γενέτειρά του.

Ερωτηθείς εάν ο Ντεπαρντιέ παρέλαβε το διαβατήριο από τα χέρια του ίδιου του Πούτιν, ο Πεσκόφ απάντησε λακωνικά όχι, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

Ο Ρώσος πρόεδρος χορήγησε την ρωσική υπηκοότητα στον Ντεπαρντιέ, όταν ο Γάλλος ηθοποιός ανακοίνωσε πως αποφάσισε να φύγει από τη Γαλλία και να παραδώσει το γαλλικό του διαβατήριο λόγω της σκοπούμενης αύξησης της φορολογίας των πλουσίων από τη σοσιαλιστική κυβέρνηση του προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ