Στο χειρουργείο ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για την επέμβαση στο ισχίο - iefimerida.gr

Στο χειρουργείο ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για την επέμβαση στο ισχίο

Στο χειρουργείο ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για την επέμβαση στο ισχίο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα στο Σαββατοκύριακο ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο ισχίο μετά το ατύχημα που είχε στην Κρήτη. Ο 94χρονος πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας νοσηλεύεται στο θεραπευτήριο «Υγεία» και αναμένεται να μπει στο χειρουργείο προκειμένου να υποβληθεί σε μία επέμβαση ρουτίνας για την αποκατάσταση του κατάγματος στο ισχίο.

Ωστόσο οι γιατροί καλούνται να αντιμετωπίσουν και κάποιες ιδιαίτερες δυσκολίες όπως το προχωρημένο της ηλικίας του κ. Μητσοτάκη, αλλά και τα χρόνια προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν όπως ο σακχαρώδης διαβήτης.

Μετά την επέμβαση ο κ. Μητσοτάκης θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας, το οποίο όμως θα έχει μεγάλη διάρκεια και ο ίδιος θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρα προσεκτικός και να επανέλθει σταδιακά στις καθημερινές δραστηριότητες του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ