Επίθεση αγνώστων στον Δήμαρχο Αθηναίων: «Η βίλα Αμαλία θα γίνει ο τάφος σου Καμίνη» - iefimerida.gr

Επίθεση αγνώστων στον Δήμαρχο Αθηναίων: «Η βίλα Αμαλία θα γίνει ο τάφος σου Καμίνη»

Επίθεση αγνώσΕπίθεση αγνώστων στον Δήμαρχο Αθηναίων:«Η Αμαλία θα γίνει ο τάφος σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φραστική επίθεση από ομάδα 20 ατόμων δέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ενώ έκανε βόλτα με την οικογένεια του - τη σύζυγό του και τα δύο μικρά παιδιά τους - στο χριστουγεννιάτικο χωριό στην Τεχνόπολη.

Σύμφωνα με τον skai.gr τα άτομα που του επιτέθηκαν ήταν υποστηριχτές της κατάληψης στη Βίλα Αμαλία και επιτέθηκαν στον κ. Καμίνη κατηγορώντας τον ως υπαίτιο της επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ.

Οπως μετέδωσε το Mega, η ομάδα των αγνώστων εκόξευσε ύβρεις και απειλές εναντίον του κ. Καμίνη. Κάποιοι από αυτούς φέρεται να φώναξε: «Καμίνη η Βίλα Αμαλία θα γίνει ο τάφος σου».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Mega, ο κ. Καμίνης, επιβεβαίωσε το γεγονός και ξεκαθάριασε ότι δεν θα υποκύψει σε κανενός είδους τρομοκρατίας.

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την επίθεση κατά του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση κατά του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και της οικογένειας του στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Τέτοιου είδους ενέργειες δυναμιτίζουν την δημοκρατική ομαλότητα που τόσο ανάγκη έχει η χώρα μας ειδικά αυτήν τη περίοδο. Καλούμε όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις με ενότητα να καταδικάσουν την τυφλή βία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ