Διακόπηκε φιλικό της Μίλαν λόγω ρατσιστικής επίθεσης [βίντεο] - iefimerida.gr

Διακόπηκε φιλικό της Μίλαν λόγω ρατσιστικής επίθεσης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Προ Πάτρια και τη Μίλαν αναβλήθηκε εξαιτίας των ρατσιστικών σχολίων που έκαναν οι οπαδοί των γηπεδούχων προς τέσσερις παίκτες των «ροσονέρι».

Από την αρχή του παιχνιδιού, οπαδοί των γηπεδούχων φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα κατά των Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, Σάλεϊ Μουντάρι, Ούρμπι Εμάνουελσον και Εμπαγιέ Νιάνγκ. Στο 26ο λεπτό ο Μπόατενγκ δεν άντεξε άλλο και πέταξε την μπάλα με δύναμη προς την εξέδρα, ενώ έβγαλε την φανέλα του και αποχώρησε από το γήπεδο, με τους συμπαίκτες του να ακολουθούν.

Ο προπονητής της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δήλωσε μετά τη διακοπή της αναμέτρησης: «Είμαστε απογοητευμένοι και στεναχωρημένοι με αυτό που έγινε. Η Μίλαν σέβεται όλους τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να σταματήσουμε τέτοιες απολίτιστες ενέργειες. Ζητάω συγγνώμη από τους άλλους οπαδούς που ήρθαν να δουν το παιχνίδι. Υποσχόμαστε πως θα επιστρέψουμε και ζητάμε συγγνώμη στους παίκτες της Προ Πάτρια αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς. Ελπίζω η κίνηση του Μπόατενγκ να αποτελέσει ένα σημαντικό σημάδι για το μέλλον».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ